св1тло вт1лених

Мария Сторожук
Зменшували траекторію руху...
Тихо...
Тихо...
Кружляли понад ставом обману...
Понівечені сарказмом із скла... -
Вони мріяли дарувати кришталевий вітер...
Спраглим бездушникам.