Реклама магазину Комфорт

Вадим Шовкопляс
Любі друзі! В час важкий,
 Коли давить клята криза,
Ми не вішаймо мармизи,
Най всіх вас не трафить шиза!
Ми дамо вам преміяльні,
Щоб в Комфорті спеціяльно
 Ви купили радіатор,
Бо москаль - не термінатор,
Газу всім не роздобуде
Ми ж не можем жить – «Як'сь буде!»
Ми ж бо справжні українці!
Тож, щоб не віддати кінці,
До Комфорту завітаймо,
Радіатори купляймо
Ми скупилися там всі!
                Президент всія Русі!