Мрiя

Анастасия Жарик
Назвіть це мрією,
Далекою, красивою,
Бажаною, жаданою,
Цікавою й незнаною.
 
Тією, що блукає там,
Тією, що вже сниться нам,
З якою ти знов сам на сам,
З якою ти то тут, то там.
 
Єдиною, мрійливою,
Солодкою і милою,
Близькою вже, сміливою,
Назвіть усе це мрією.