Про кохання

Артем Дмитренко
Навіщо я пишу вірші?
Можливо це порив душі?
Можливо це просто бажання,
Сказати правду про кохання?

Його нема і небумає,
Це пристрасть, плам"я, почуття,
Скорившись їм - ти забуваєш,
Що це не казка, а життя.

Любов - це вигадка поетів,
Щоб світ здавадся чарівним,
Вона у книгах і газетах,
Вона усюди, та між тим...

Це почуття, як ворог лютий,
Зненацька може навіть вбиті,
Тоді весь світ неначе скутий,
І ти не вмієш більш любити....