Дiмка...

Ольга Стужная
Знаєш,  я  часто  боюся  сказати...
....Згадати
Наш  вечір  єдиний  з  тобою
.......На  дворі...
Знаєш,  я  часто твої  поцілунки...
..........Дарунки
В  думці  своїй воскрешаю
............Згасаю...
Знаєш,  я  часто тебе  ігнорую...
...............Дратую
Своїм  почуттям  бунтівним
..................Без  причин...
Знаєш,  я часто гадаю  на каві...
.....................В  забаві
Тебе  забуваю  на  протязі  дня
........................Щодня...
Знаєш,  я  просто  боюся  без тебе...
...........................В  небо
На  літаку  без  підкрилка,
...............................Дімка...