За 20 23, л та листва

Александр Бараненко
Не має, певно, сенсу в 20…
Але є переваги за 17...
Я ще в дорозі, та плекає думка вже,
Як не спізнитись і впізнати…

І за 17  ти  не знаєш  ще:
Чи вже виходити чи залишатись,
А може все забути? Постаратись!?
Або злякавшись, ніц не починати?

...напевно  правильно стояти і чекати

За 10-20? Вже за 20-22,
І рясно росами вкривається трава
Вже якось не римуються слова
Я дивлюся як навколо осінь затиха…

За 20 : 23, літа листва
Одні твої слова…