Весна. Березень

Геннадий Сивак
    Весна.

Березень з’явився над віконцем,
Вже повітря свіжістю п’янить,
Підведемо погляди до сонця
І небес побачимо блакить.

Знову  ніби з казки повернулась,
В перше у житті комусь вона,
Ніжно і ласкаво посміхнулась,
Наша чемна подруга весна.

Яку  ми зустрічаємо роками,
В ній дівочий спокій і краса,
Що бавить Світ  красунями зірками,
Та дарує людям чудеса.

І кружляють поруч з нею мрії,
Дошкуляють іноді думки,
Ця пора плекає всі надії,
Спілкуватись з нею, залюбки.

Автор Геннадій  Сівак.
2 березня 2009 року.