Та мничому та бажаному

Алена Тре
Ти з'явився, усміхнений. Вправно мовчав.
Хоч словами, зазначу, дражнити умієш.
Закохалась - і з цим вже нічого не вдієш...
Всі надії - в нестримних обіймах зібрав.

Ми не бачимось довго. Та з думки не йдеш...
Жартівливий, палкий, таємничо-нестримний...
Зустріч? Погляд в майбутнє? - ймовірно...
Не чекаю, не марю... Та кохаю - без меж!