Зника все

Елена Воронецкая
Зникає все…
А ми удвох під небом,
Тамуймо подих
Дивлячись в життя.
Безкрилий птах
Нікому вже не треба.               
Моя самотність
То моє буття…
Під небом вдвох…
Летить опавше листя.
Тримає руки,
Хтось, кого нема.
І все таке безглузде і навмисне.
Ти ніби поряд,
Але я сама…