***

Елена Воронецкая
Ми ні в чому не винні…
Мов діти
Забуваємо десь свої крила.               
У холодному, хижому світі
Корабель опускає вітрила.
Ми ні в чому не винні…
Це – пастка.
Збіжимо на палаючих конях.
Поживи хоч сьогодні без маски,
Не ховай свої очі в долонях.
Ми ні в чому не винні…
Не слухай!
Вони теж були кимось раніше.
Опусти до землі свої руки,
І співай як колись, тільки тихше.