I am your vampire

Алина Халаджи
I AM YOUR VAMPIRE
I AM YOUR HELL
2 IN 1 FOR FIRE
FOR SOME TELL
GIVE ME YOUR DISIRE
YOU MY MEL
GIVE ME SOME MORE HIRE
I JUST FELL
DARLING I FEEL EXTAZY
DO U KNOW
IT IS JUST MY FANTAZY
I AM YOUR DOLL
U MY CHOCOLATE
YOU MY BOY
YOU MY LITLE PART
YOU MY TOY
NEVER LET U BABE
LISTEN ME
MAYBE FOR YOU BETTER
STAY WITH ME
DO U HAVE YOUR WINGS
COS I AM LOST
GIVE  ME ONE FOR FLIENG
FOR OUR LOTS
U WILL SEE IN DREAMS ME
PROMISE U
I AM YOUR VAMPIRE
I LOVE YOU!