Вишиваночка. укр

Людмила Петрук
Вишиваночку –сорочку вишию тобі
Та любов свою і долю покладу на ній…
Хай синіє небом ясним зорепад квіток
Та яскравим буде щастя у твоїх думок.
 
Вишиваночку –сорочку я тобі дарю
Бо найбільшу вдачу маю, що тебе люблю…
І нехай по нитці тонкій, як стрімка ріка,
Пробіжить до твого серця доленька моя.

Хай на вишитій сорочці сяйво полонин
І бурштином світить сонце і нема хмарин…
Водограєм дзвінко грають струни весняні
Та розквітне знов кохання, що несу тобі.