Рецензия на Моя Украiна Татьяна Левицкая

Геннадий Сивак
Батьківщина моя Україна,
Пам'ятаю, кохана тебе,
Як палає червона калина,
Знаю Боже цей край   береже.

У серцях ти, у наших навіки,
А Шевченка святий Заповіт,
На сьогодні він краще за ліки...
Поважає його  Білий Світ.

Нема гірше болячки, ніж зрада,
І душа  у народа  кипить...
Та куди тільки дивиться влада?
Адже небо ії не простить...

Ось навкруг жовто-сині знамена,
На Майдані заплутався люд,
Пам'ятають усіх поіменно,
Хто заводив народ свій у блуд...

Геннадий Сивак   
4 березня 2009 року.