Будничное

Рон Вихоревский
Ни весело, ни грустно,
Ни шатко и ни валко,
Ни до краев, ни пусто,
Ни холодно, ни жарко,
Ни высоко, ни низко,
Ни далеко, ни близко,
Ни один, ни оба,
Ни дворца, ни гроба,
Ни смерти, ни жизни,
Ни добра, ни злобы,
Ни рыбы, ни мяса,
Ни похорон, ни пляса,
Ни таты, ни маты,
Ни хаты, ни зарплаты:
Одни лишь заплаты
И – смммачные маты!