Пiанiст

Ольга Стужная
Загнав  мене  в  симфонію  покори,
Зламавши  такт  грудної  клітки,
Впустив,  підняв і  знову  кинув,
Махнув  рукою  майже  чітко...

Здригнувся  фразою  мовчання,
Присів  на  пимітивний  стиль,
І  пальців ніжним колиханням
Всі  виходи на  світ закрив...

Зім"яв  в  долоні  чорні  стрічки
На білий  кинувши  папір,
Зібрав  весь  пафос піаніста
В закохану  симфонію без  слів....