Диво, диво, дивина

Вячеслав Нетецкий
I куплет.

Вечір цей для двох лише,
Він не штамп і не кліше –
Тільки зараз зрозумів,
Що відчути не зумів.
Все було, як у кіно:
В наших келихах – вино,
Погляд твій зачарував,
Серця пута розірвав!

Приспів:

Диво, диво дивина –
Ти для мене – лиш одна,
І тепер, бажання мить,
Я не зможу зупинить!
Диво, диво дивина –
Вип’ю келих свій до дна,
Тебе ніжно пригорну –
Бо кохаю лиш одну!

II куплет.

Вечір цей дарунок долі
І я знову, мимоволі,
До долоні доторкнусь,
Своїм мріям посміхнусь.
Буду подумки літати,
Може зможу кращим стати,
Бо відчув – надія є,
Що життя зцілить моє!

Приспів:

III куплет.

Вечір цей зігріє душу,
Та покинути я змушу
Як і ти, цей тихий рай –
Бо нажаль, все має край.
Сумувати ти не смій,
Буде поруч образ мій,
Щоб навчилася кохати,
Радо зустріч знов чекати!

Приспів: 2 раза

01.03-02.03.2006 р.