Ти мо щастя, ти моя спокуса

Катя Андриенко
Твій мужній  голос як ласкава пісня,
Немов та казка, дивна, чарівна,
Неначе  літня хвиля, тепла, втішна,
Яка, до сонця ніжно підійма.

Ні, не до сонця, а в твої обійми,
Вони найкраще місце на землі,
Де затишно мені  і так спокійно,
Немов вони мій кращій оберіг.

З тобою бути  райська насолода,
У світі найсолодші почуття,
Дарує серцю та  душевна  врода,
Яка відроджує із небуття.

Ти моє щастя, ти моя спокуса,
Моє кохання, та моє життя.