Моя смерть

Юра Кушнир
Сірі будні заганяють мене в кут
Все що мене оточує
Руйнує мій мозок
Все що не вбиває
Портить мені душу
Холодне небо давить на мене
Дощ роз’їдає мою шкіру
Я втомився від ваших поглядів
(залишіть мене!!)..
Я повбиваю вас
(так вам і треба!!)..

Хочеться вмерти
Хочеться втекти
Від вас !від всіх !від всього!
Все дістало
Все заєбало
Як від цього спастись??!!

Отрута в мені
Повільно вмираю
Серце пульсує мертвою кров’ю
Скоро я буду лише спогад
Бліде обличчя дивиться в дзеркало
Усмішка ховає страх…
Лишається закрити очі
 І вирушити в дорогу
Яка веде нікуди

Хочеться вмерти
Хочеться втекти
Від вас !від всіх !від всього!
Все дістало
Все заєбало
Як від цього спастись??!!

Двері в рай закриваються
Я повертаюсь назад
Моя душа блукає по світу
Мене переповнює страх
Неначе корабель
Який випустили в море самого
Спокій який я не можу  знайти