Так густо падав снiг...

Вадим Шовкопляс
Так густо падав сніг,
Закрив собою небо.
На снігову пустелю
Став схожий цілий світ.

Я взяв її за руку,
І в серці защеміло -
Моя Любов зі мною,
На сотні тисяч літ...