Посвящается Маме

Виктория Коротких
Ти - авторка мого життя,
Ти зоряна моя молитва,
Легка, співоча, розмаїта.
Ти берегиня моїх дум.

Ти мій безмежний
Теплий простір,
Де я розтану по весні.
О, як потрібна ти мені,
Одна, єдина на землі!

Твоя душа квітує
Рясним цвітом,
А твої очі світяться
Вогнем, прекрасним,
Світлим, наче небо.
В твоїх очах -
Всі істини земні.

Ти - мій початок,
Ти моя першооснова,
Ти життєдайне джерело моє.
О мамо, де знайду я слово,
Щоб за життя віддячити тобі?!