Оксиморон

Мария Мглаева
Крізь поетичну ліру римування,
Ледь чутно подих зачарованих ідей.
Зухвалий тиск сліпого коливання,
Так чи інакше змінює людей.

Це внутрішня, невпинна боротьба,
Філософічний напрямок шляхів;
Зі сталими питаннями тяжба,
Що розкривають пазурі віків.