Мрiя

Екатерина Соболевская
Розчинятись в твоїх снах,
Відлітати від землі,
Позабути, що сама,
Я б хотіла назавжди.

Сивий дим стіною струнко,
Окуляри в візарунках,
Я, щасливая без тебе ,
Блазень на вокзальній площі.

Розчинятись у тобі,
задихаючись від болю,
Як торкнусь твоїх долоней,
Я намріяла колись.