Дiалог

Анастасия Жарик
– Мене ти кохаєш?
– Не питай, я не знаю.
– Мене ти забудеш?
– Цього не обіцяю.
– Про мене ти мрієш?
– Не мріється – сниться.
– Мене ти бажаєш?
– Моє серце боїться.
– Ти зараз тремтиш?
– Так само, як ти.
– Чому ти мовчиш?
– Я хочу втекти.
– Від кого втечеш?
– Від себе самої.
– Що зараз шукаєш?
– Кращої долі.
– Навіщо вона? Адже в тебе є я.
– Не можу дивитись, як плаче душа.
– Моя не плаче, вона ожила
   у той момент, коли зустрів тебе я.
– Але ж моя, на жаль, не радіє,
   не можу дивитись, як твоє серце ниє.
– Коли таке кажеш,
   я хочу померти.
– Якщо ти помреш,
   не схочу й я жити.
– Невже ти кохаєш?
– Так, як ніколи!
   А ти мене любиш?
– Так, як завжди!