Сцiплы месячык свецiць у небе

Юля Васильева
Сцiплы месячык свецiць у небе
Не гляджу на яго.Застаюся
Думкi не аб вадзе,не аб хлебе
Без цябе я застацца баюся

Толькi ты усмiхнешся:"Дзяучына,
I не трэба мне гэткага шчасця!"
Толькi сэрца маё не астыла
Толькi сэрца маё гонiць страсцi

"Ухадзi,ухадзi,не хачу я
Гэтай ноччу з табою сварыцца..."
I за знiчкаю у небе сачу я
Загадала з табой памiрыцца

Толькi ты усё смяешся,жартуеш
Толькi ты маiм словам не верыш
Толькi iншых дзяучын ты цалуеш
Быццам гэтым усiх ты праверыш

Але я не магу адступiцца
Мары усе пра цябе(усё на гэтым!)
Табе прыдзецца з гэтым мiрыцца
Бо хадзiць за табой буду летам

А пакуль што: вясна i каханне
Быццам кветкi цвiтуць: чэрвень,лiпень
Я чакаць з табой буду спаткання
Пад старою засохшаю лiпай
[31.01.2006г.]