Самотн кохання

Мария Мглаева
Я розмовляю із собою,
Не розумію, нащо жити,
Коли нема тебе зі мною,
Коли нема, чому радіти.

Пішов, не взяв мене з собою,
Пішов кудись у забуття,
В місця, де сонце за рікою,
В нове, забарвлене життя.