для нього

Ксения Масленникова 2
Я відчуваю –
З тобою не те...
Ти засинаєшь,
І все це пусте

Бо ти моя доля,
Я вірю тобі.
Недолю й неволю
Залишу собі.

Я хочу зостатись,
Не бігти й не плить.
Не хочу вагатись:
Залишусь на мить!

Без тебе сумую.
Я хочу к тобі!
Розлука вагою
Лежить на чолі.

Я вірю ми будем
Разом, назавжди!
Ми будемо щастям!
Ти тільки не йди!

Бо ти моя доля,
Скорбота й печаль.
Ні серця, ні волі
Для тебе не жаль!

Я світ білий кину
До ніг твоїх. Весь!
І в пекло порину
Заради тебе!