Эхо

Гульназ Кутуева
Кук кабагы асылдымы,
Нур койола hэр тарафтан.
Ер шарын зыр эйлэндереп,
hин бит эйттен: “Мин яратам!”
Хозайзын бер hойоклоhо,
Могжизэhе кылып мине,
Йэн орзо лэ кунелемэ
“Мин яратам hине!” – тине.
...Йорэк hузен булып етте,
Тулкын итте.
Ялкын итте,
Таузар аша оскан hузен
Ярып утте бэгер итен...