Зима

Смирнова Мария Сергеевна
Чорні волоси,
Блакитні очі.
Тихі голоси
Чутні лише вночі.

Ніжно вітер стелиться.
За вікном
Грає холоднеча
Білим рукавом.
Там співає метелиця,
Тут горить свіча-
Життя знову теплиться,
Життя- гаряче.