Алена-мукана

Владимир Казин
Алена - мукана, рыйся!
Алена - мукана, рыйся!
Свея леук, свея эйри,
Эмир – эрси, эмир – ся!
Пиуш чего, чего веус
Пиуш тэйс имер ию.
Кляй магиру смо и демус,
Пиуш тэйс сегор деню.
Алена - мукана джера,
Алена - мукана дрейс.
Свея леук, свея эйра,
Пиуш греми деги тэйс?