От все. Прощатися несила...

Екатерина Соболевская
От і все. Прощатися несила,
Я залишу все що було  тут,
Дні сплелися тонким павутінням
І востаннє голос милий чуть.

Я  щаслива. Навіть безсоромна,
Всю себе до краплі  віддала
І нехай наш рай - готельний номер
В кришталевій тиші „Джерела”.

Не  питаю: де тебе носило,
Пів мого нестримного життя,
Ти блукав у пошуках Спасіння,
Я шукала в інших забуття.

Я тебе знайшла і знов залишу,
Зрозумій, я також не сама!
Поцілунки і таку незвичну тишу,
Я собі напам’ять забрала.

От і все. Прощатися несила,
Я залишу все що було  тут,
Дні сплелися тонким павутінням
І востаннє голос милий чуть.