Що це не знаю

Стелла Мягкова
Що зі мною коїться,не знаю.
Кожен день-неначе вже останній.
Розумію тільки-я тебе кохаю!
І потрібен тільки погляд твій негайний.

Що ж доля з нами робить обома?
А грати почуттями-так негарно.
Моє життя без тебе-мов тюрма,
Як і завждИ,мій заклик буде марним.