Не безглузда захопленн сть...

Оксана Небесная Гамза
Не безглузда захопленність
Перетворює темінь на світло,
То потреба душі,
Що до всього у світі
               привітна.

Благородного серця,
Що спроможне усе зрозуміти,
І багатого слова,
Що схотіло про це говорити.

Я пом`якшую вирок,
Хай Господь нечистивість
                розсуде,
Святостворенний принцип
Завжди був найдорожчим,
І буде.

Переконливо й твердо,
Наче річка несе свої води,
Запишу свою думку,
Що з прекрасним одної
              породи.

Я - створіння небес,
Чисте, наче прозорая річка,
Каламутність життя
Не погубить моєї скарбнички.