Як болить...

Голубое Небо
Як болить... те, чого вже немає на світі...
Всі думки про тебе... Серцю боляче як...
Як болить... Чує душу мою тільки вітер,
Що шукає тебе і не знайде ніяк...

Знають все про тебе тільки небо та й зорі,
Бо вони були разом зі мною в ту мить...
Знає все тільки дощ, знає все тільки море...
Знають, як це - коли... так болить, так болить...
19.03.2009