Небом

Механошина Наталья
НЕБО -
   Меня наполнило
                Собою,
НЕБОМ -
   Я стала НЕБА
               Синевою,

В Свежесть -
   Мир окунулся
              С головою,
Нежно -
   Я приласкала
             Все живое...