В1рш мого друга справд1 Оц1н1ть

Патлай
Багатоповерхові будинки
Напічкані горем людей
Як Ганібал безумні картинки
Забули рідних дітей
Неначе прикуті до місця
Дивляться в око екрану
Немов осіннєє листя
Зникають залишаючи рани