Не благаю

Дарья Чумейка
Я не благаю від тебе зірок.
Я не благаю від тебе сонця.
Сама зроблю я до тебе крок
Та посміхнусь крізь твоє віконце.

Я не благатиму щастя в землі.
Бо моє щастя – роси краплинка.
Мої бажання дитячі, малі.
Вони тримтять, як тонка павутинка.

Я не благаю, і сльози ллю.
Я посміхаюсь, дивуючисьнебу.
Коханий, милий, я тільки люблю.
Та лиш благаю небо за тебе!
22.03.07.