***

Дарья Чумейка
–Я не бачу на небі зірок,
Я не бачу сонця за хмарами.

– Я читаю любовь между строк,
Учащается сердце ударами.
Я тебя украду, украду!
И у звёзд, и у солнца прозрачного.

–Божевільний ти, кличиш біду.
Для нас щастя нема однозначного.
І кохання різне для нас,
Навіть зорі, і ті неоднакові!

–Я пришёл к тебе только на час...
Насладиться губами маковыми.
Но теперь я не нужен тебе...
Не ищи отговорок, пожалуйста.

–Розумієш...воно так і є.
Ти пробач, пробач, любий. Я жалістю
Проклинаю себе кожну мить,
А за тебе я зорі благаю.

–Я ведь просто хотел любить,
А сейчас из-за звёзд погибаю.
08.03.07.