Схема

Евгения Шкарпитко
Стомитись, записати, залишити
Думки за образом небес.
Встати, з’їсти, залишити,
Знову загубити тут себе.

Бігти, штовхнути, сісти,
Дивитися в тролейбусне вікно.
Зникнути в думках і випасти
З потоку часу; станції метро.

Усміхнутися, сидіти, писати,
Очі зажмурити, затьмарити розум,
Розказати щось цікаве. Що?
Випити інформації дозу.

Повернутись, записати, залишити
Думки десь там у сні.
Спати, лягти знову спати,
Хіба можна спати цілі дні?