нова погода - це нова любов

Лариса Савчук
навіщо плачу знову я ,
усі думки лише про нього.
на небі лиш одна зоря ,
і світиться вона для нього.
моя любов на небі сяє,
усім розкаже , що люблю.
а він мене і не згадає,
закриють хмари цю зорю.
ніколи я це не забуду,
як билось серденько моє.
в душі твоїй є стільки бруду,
що вже воно не втримає.
нехай пройдуть роки відтоді,
зівянуть квіти і тоді.....
хмари зійдуть і будуть в моді:
дерев ті віти - тихі і руді.