Молитва

Диана Столярова
               на укр.яз.

Почуй мою молитву, Боже!
Я вірю, знаю все ти можеш!!!!
Я прошу, змилуйся над нами!
Прости,що всі ми є з гріхами!

Ти збережи здоров"я наше!
Я не молю, щоб  жили краще,
Задовільнялись всі потреби...
Здоров"я!!! Більшого не треба!

Є в тебе справи  більш важливі,
Напевне, ніж мої бажання...
Я сподіваюсь, що можливо,
Задовільниш моє прохання.

Почуй мою молитву, Боже!
Мій Всемогутній! Ти все можеш!