Яхочутебевбити

Нирванка
Схаменись . Навчись платити словом
Шість мільярдів – справді не багато
Час іде. Жахливо і чудово
Страшно? Ні? Подумай що вмирати

Діставай неправду із асфальту
Прийде час – не знатимеш де діти
Міряй світ в словах і кілобайтах
Пам'ятай – я хочу тебе вбити..