Nevermore

Роман Мелик-Саркисян
I wanna lose myself.
I wanna leave it behind.
My world is thawing now,
There is nothing to find.
It's getting dark so fast,
And spirits fly over floor...
I have to say good bye.
I will be back nevermore.