Романс

Светлана Груздева
Звернусь до тебе  на незвичній мові,
Що рідкісна, немов лише до свята.
Осінній дим…
Чудовий світ любові.
Опале листя. Дим, терпкий, мов м’ята.
Осінній дим…
Осінній дим, - ну, що за ним?
О, тільки би не передчасна втрата!

1995 год