Если бы ещё вчера

Степаненко Василь
*
Якби ще вчора знав,
Що не кохаєш,
Обсвідчився б я краще уві сні.
А то, немов тюхтій, на місяця кружалі
До ранку шліфував тобі пісні.



*
Если бы ещё вчера знал,
Что ты меня не любишь,
Объяснился бы я лучше во сне.
А так, я телепень, на месяце круге
До утра шлифовал тебе песни.