Я не хочу, щоб ти...

Ника Аремих
Я не хочу, щоб ти
Впав, йдучи за руку зі мною,
Я не хочу, щоб ти
Змерз, сповитий моєю зимою,
Я не хочу щоб твоє
Серце заживо згоріло
Та щоб ти пішов геть
Я теж ніколи не хотіла

Пр.:
Не спи до мене так близько,
Не вдихай з моїх отруйних грудей
Не питай, чого так бояться люди
Обережно - тут дуже слизько,
Краще вже навряд чи буде,
Бо вогонь і мороз зі мною всюди...

Я, як безжалісний світ,
Може засліпити твої очі
Як гострий лід
Мої почуття різати хочуть...
Я так хочу, щоб ти
Всупереч усім словам моїм
Залишався поруч,
А не зникав, як дим...