Step by Step

Роман Мелик-Саркисян
Step by step, day by day
We keep on trying to break us away.
Step by step, day by day
Nobody hears whatever we pray for.
Step by step, day by day
We keep on dying but cannot delay.
Step by step. Day by day.
So many words...
But nothing to say.