Квiти горицвiту

Тамара Шевченко
Польові весняні квіти
Я пішла збирать весною,
У в долині горицвіту
Познайомились з тобою.
Їх чарівною красою
Ми до ранку любувались,
Там під зорями у полі
Цілувались, цілувались.


Серед квітів горицвіту
Я тебе зустріла в полі,
Жовті квіти горе цвіту –
Подарунок щастя й долі.
Милі квіти горицвіту
У віночок ми збирали,
Чи на радість, чи на сльози,
Ой не знали, ще не знали

Відцвіли весняні квіти,
Поле вкрилось білизною
І збираєш ти ромашки
Із другою, вже з другою.
Ой, чи любить, чи не любить,
Я гадала-ворожила.
Моє перекотиполе
Удержати не зуміла.