Юбiлейна

Рада Алмазная
Батечку-
Твоi очi блакитнi
Пам’ятає дитина.

Батечку-
Твоe вОгняне серце
Грie кожну людину.

приспiв

Я вiд тебе далеко
Але сонце нам сяе
Я душею с тобою
Моя пiсня лунає.

Я спiваю заздравну,
Хай летить до Вкраїни,
В подарунок вiд доньки,
Вiд твоеi дитини.

Батечку-
Твое сиве волосся
Пам’ятає дитина.

Батечку-
Золотi твоi руки
Творять кожну хвилину.

приспiв

Я вiд тебе далеко,
Але зоряна стежка,
Нашi душi eднае
Рiдна наша мережка

Я спiваю заздравну,
Хай, летить бiлим птахом
До матусi до батька
Хай, лунає над дахом.

кода

Батечку-
Мiй рiдний,Батечку!
Я люблю тебе дуже,
Пам'ятай-це мiй друже.2р.

25марта2009