Родная Украина

Шкурат Юрий
Країна моя рушникова, родюча і щедра земля,
Хай пісня твоя колискова летить за ліса і поля.
Хай будуть дівчата вродливі, як чисті святі джерела,
А добрі сини України могутні мов хвилі Дніпра.

Приспів. Рідна Україно, в серці збережи,
         Материнську ласку і тепло.
         В лагідних долонях промінь донеси,
         Щоб на обрій сонце зійшло.
         Хай радіють дiти і цвітуть сади,
         І летить лелека в небеса.
         Хай з тобою поруч будуть на завжди,
         І весна і вічна краса!

Не наче зійшлися століття, і в ріки злились почуття.
І ніби щасливою миттю всім нам дарували життя.
Я знаю, що кожну хвилину людина живе не дарма,
Обрали ми долю єдину, і кращої в світі нема.