My life in music

Евгений Рудащевский
My life in music,
My life in dance...
Cha-Cha,Rumba and break dance .

My life in music,
My life in dance...
Mambo,fusion are my friends.

My life in music ,
My life in dance...
Sambo,tango and romance.

Constitution and polution,
Revolution,KGB...
My life in music,
Music in me.